Echipa de raportare

Echipa de raportare

Ce rămâne după noi? Cum am contribuit la o lume mai bună? Sunt întrebările pe care ni le-am pus în momentul în care ne-am construit strategia de sustenabilitate. Indiferent că vorbim de familie, de companie, de comunitate, de planetă, avem șansa, fiecare dintre noi, să fim atenți la ce impact avem și să contribuim pentru a lăsa o moștenire mai bună următoarelor generații.

Pe această cale, îmi doresc să mulțumesc întregii echipe Autonom care mi-a fost alături și care a contribuit la realizarea primului nostru raport de sustenabilitate: Sorina Volerat, Maria Tătaru, Mihaela Irimia, Laura Ciubotaru, Ioana Bobocea, Cătălina Manole, Răzvan Ilie, Elena Buruiană, Alexandra Lazăr, Claudia Dramu, Mihail Pricop, Rosalin Rad, Gianina Gherman, Alexandra Ciortan, Bianca Ifrim, Viorel Niță, Cătălina Nicola, Roxana Brăiloiu, Ioan Ifrim, Adriana Dabija, Viorica Melinte, Constantin Nistor și Denis Cornea.

De asemenea, mulțumim echipei denkstatt Romania pentru suport în realizarea raportului și echipei Zebra Corporate Communications pentru designul creat!

Magdalena Caramilea Director Sustenabilitate Autonom